Köpguide för Molkosan Vitality

Molkosan Vitality är en bra måltidsdryck, full av viktiga ämnen och komponenter som gör kroppen gott. Molkosan Vitality levereras som pulver som du enkelt blandar ut med vatten till önskad konsistens, och den friska apelsinsmaken har gjort detta kosttillskott till en uppskattad del av en hälsosam livsstil hos såväl män som kvinnor.

Ingredienser

  • Majsstärkelse
  • Fermenterat vasslekoncentrat (24,5 %)
  • L+ Mjölksyra
  • Fruktos
  • Apelsinarom
  • Extrakt från Grönt Te

2 dl färdig dryck innehåller 34 kcal energi varav den absoluta merparten kommer från kolhydrater och kostfibrer. Andelen socker, liksom andelen fett, är mycket låg.

Effekt

Den höga andelen fibrer i MolkosanVitality stimulerar tarmarna och hjälper en naturligt fungerande matsmältningprocess. Ett högt fiberinnehåll i kosten rekommenderas av Livsmedelsverket, och undersökningar har också visat att de som håller en fiberrik diet till mindre del drabbas av exempelvis tarmcancer. Extraktet från det gröna teet är mycket rikt på antioxidanter: molekyler som skyddar kroppens cellmembran mot oxidationsprocesser som ständigt sliter på såväl vårt inre som vårt yttre.

Dosering

Rör ner 2 tsk pulver i ett glas med 2 dl vatten – enklare blir det knappast. Då Molkosan Vitality är skonsam mot magen kan du med fördel använda det som måltidsdryck vid samtliga av dagens tre större mål (frukost, lunch och middag).

För vem?

Vem som helst över sex års ålder kan dra nytta av de hälsoeffekter som Molkosan Vitality medför. Då vasslen framställs av fermenterad (mjölksyrajäst) vete är produkten också lämplig för vegetarianer. För dig som vill hålla en livsstil som inte bara är snäll mot dig utan mot naturen och Moder Jord, finns Molkosan Vitality också som ekologiskt alternativ. Ingredienserna kommer då från ekologiskt hållbara jordbruk där största möjliga hänsyn tas till djur och natur.

Köpa Molkosan Vitality

De flesta hälsokostaffärer säljer Molkosan Vitality, såväl online som i sina fysiska butiker. Enklast gör du förstås dina prisjämförelser på nätet, och vill du har mer information om produkten och hur den fungerar kan du med fördel besöka avogel.co.uk, tillverkaren A Vogels hemsida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *